Αποστολές & Επιστροφές

Αγορά Προϊόντων

Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν γρήγορα κι απλά. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Η ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναφέρονται ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα Όροι και Προϋποθέσεις οπού θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αγοράς.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών μας, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Αποστολή προϊόντων

Η ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός μπορεί να σας παραδώσει τα προϊόντα με τους εξής τρόπους:

1. Εταιρία ταχυμεταφορών (courier) Speedex.

Το πάγιο κόστος αποστολής μέσω της Speedex για Ελλάδα είναι:

 • Έως 300€:

3,50€ για αποστολές εντός Αττικής (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

4,00€ για αποστολές εκτός Αττικής (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

9,50€ για αποστολές σε Δυσπρόσιτες περιοχές (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν το παραπάνω ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων.

To ογκομετρικό βάρος προκύπτει από το τύπο Μήκος x Ύψος x Πλάτος cm/ 5000.

 • Άνω των 300€:

Δωρεάν Μεταφορικά

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αντικαταβολής 2,30€.

Σε κάθε περίπτωση εάν τα μεταφορικά διαμορφωθούν διαφορετικά από τα αναγραφόμενα, εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

2. Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας τις ώρες λειτουργίας του:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00-16.00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 17.30-20.30
Σάββατο: 8.00-15.00

Τρόποι πληρωμής

 1. Online πληρωμή με χρεωστική κάρτα
 2. Online πληρωμή με πιστωτική κάρτα
 3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 4. Πληρωμή μέσω Paypal
 5. Αντικαταβολή
 6. Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Επιστροφή – Αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την παραγγελία του προϊόντος μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

 1. στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Σταμνάς Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
 2. στις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε σημαντικό ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι
  • βρίσκεται εντός εγγύησης και δεν προβλέπεται διαφορετικά από παραγωγό ή τον εισαγωγέα, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης
  • αν δεν υπάρχει εγγύηση θα πρέπει να μην έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή

Σε όλες τις περιπτώσεις, το προϊόν προς αντικατάσταση – επισκευή θα πρέπει απαραίτητα

 1. να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (Δ.Α.-Τιμ, Απ.Λιαν.Π.)
 2. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη – πλήρες και χωρίς φθορές
 3. η συσκευασία του να είναι αυτή που αρχικά συνόδευε το προϊόν και σε άριστη κατάσταση
 4. τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. οδηγίες χρήσης) να βρίσκονται εντός της συσκευασίας
 5. να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα την ίδια ή την επόμενη μέρα

Σε περίπτωση επιθυμίας αλλαγής ή αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Σημείωση:
Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αντίθετα, σε περίπτωση επιστροφής ή ακύρωσης της παραγγελίας σας ο λογαριασμός σας πιστώνεται με το ποσό που μας καταβάλατε και μπορείτε να κάνετε μελλοντικές αγορές χωρίς χρονικό περιορισμό.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

i. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας:

Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στη μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μην την έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

ii. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο:

 1. Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.