Όροι και προϋποθέσεις

Το www.stamnas.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας «ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός» με διακριτικό τίτλο Ε&Ν Σταμνάς ΟΕ, που εδρεύει στην Ελευσίνα, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 801181562 / Δ.Ο.Υ Ελευσίνας / Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 151208307000). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.stamnas.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.stamnas.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι

Η ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.stamnas.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός δε μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η εταιρία ευθύνεται μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση όταν το προϊόν βρίσκεται στις αποθήκες της και για πληροφορίες που η ίδια δίνει για προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά την πρόσβαση και παραμονή στον δικτυακό της τόπο και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών μας, θα λάβετε e-mail σχετικό με την αλλαγή της κατάστασης της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας ενημερώνει με email σχετικά

Οι υπηρεσίες μας

  • Mελέτη φωτισμού
  • Προτάσεις διακόσμησης
  • Τεχνικές πληροφορίες και οδηγίες εγκατάστασης
  • Έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ παντός χρήσεως

Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΣΤΑΜΝΑΣ – Ηλεκτρολογικό Υλικό και Φωτισμός είναι εμπιστευτικές και η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακύρωση Παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί αφαίρεση.
  2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να μας καλέστε και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
  3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Οι αναφερόμενες τιμές που εμφανίζονται στο www.stamnas.gr αφορούν μόνο το online κατάστημα της εταιρίας μας και μόνο για online παραγγελίες για αποστολή στον χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημα.